Opening FitLunetten

Per half december zijn wij met FitLunetten verhuisd vanaf de Musketon naar Wijkgezondheidscentrum Lunetten. De samenwerking met de fysiotherapeuten en de huisartsen in het centrum is hiermee een stuk gemakkelijker en directer geworden. 

Personeelswisseling

Binnen het assistenteteam is Samira per 1 november gestopt en zal Elise per half december gaan genieten van haar pensioen.

Nieuwe collega

Mijn naam is Melissa Hawkins en in december begin ik als assistente in opleiding bij Wijksgezondheidscentrum Lunetten.

Tip voor handige websites

Duidelijke uitleg rondom al uw verwijsvragen;

Presentatie

Donderdag 30 november heeft praktijkmanager Inge Baas een presentatie gegeven over de huisartsenpraktijk, binnen het thema Gezondheid en Ziek zijn, aan groep 3 van Basisschool De Spits.

Eentegeneenzaamheid

Is er iemand in je omgeving waarvan je het idee hebt dat hij of zij zich wel eens alleen voelt? In dit artikel geven we tips om hier mee om te gaan en er voor die persoon te zijn. Want een klein gebaar kan soms al heel waardevol zijn

Griep- en pneumokokkenvaccinatie 2023

De jaarlijkse griep- en pneumokokkenvaccinatie zal plaatsvinden op donderdag 2 november en dinsdag 7 november.

Nieuwe collega’s

Mijn naam is Erica Lotgering. Sinds de zomer ben ik van Den Haag verhuisd naar Zeist en per september werk ik als praktijkverpleegkundige in Gezondheidscentrum Lunetten.

E- consulten

Om u goed van dienst te kunnen zijn is het voor de huisarts prettig als u uw vraag zo nauwkeurig mogelijk formuleert. Probeert u bij het stellen van uw vraag alvast zoveel mogelijk informatie te geven.

Onderhoud en verbouwing

Gedurende de zomermaanden is er gewerkt aan het onderhoud van het pand. Misschien heeft u het wel gemerkt.