Je (seks)leven na de zomervakantie?

Sommige momenten in het jaar kunnen onder een vergrootglas liggen. En je kunt er tegelijkertijd heel erg naar toe leven! De zomervakantie is er zo eentje. Eindelijk tijd voor ontspanning en tijd voor elkaar. Zwoele zomeravonden en warme lijven. Juist dan gaat het soms mis. De stress en de spanning van de afgelopen tijd komt er uit en de vakantie wordt anders dan je verwachtte.

Regelmatig verbinding met elkaar maken in een relatie is belangrijk. Maar hoe doe je dat als je allebei druk bent?
Hoe blijf je werkelijk contact met elkaar houden, voorbij het runnen van een gemeenschappelijk huishouden?

Tijdens deze avond krijg je handvatten hoe het anders kan. Je neemt waardevolle tips mee naar huis. We gaan aan de slag met dat wat jou bezighoudt, zodat we het bespreekbaar kunnen maken. Je kunt horen en voelen waar anderen tegenaan lopen. Je ontdekt dat er veel gemene delers zijn en je ervaart hoe waardevol en steunend het is om er niet mee te blijven zitten. De avond is een combinatie van vragen stellen, bespreekbaar maken, ervaren in je lijf en praktisch aan de slag.

Deze avond over je (seks)leven na de zomervakantie is een serie van avonden die Fleur en Nicolette faciliteren om seksualiteit en intimiteit bespreekbaar te maken.

Door wie?
Fleur de Miranda (consulent seksuele gezondheid; www.seksualiteitspraktijk.nl.)
Nicolette Scholtens (vrouwencoach en integrale bekkentherapie IPT; www.workinwonder.nl)

Aanmelden of vragen:
Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar: Fleur, fleur@seksualiteitspraktijk.nl of Nicolette,
nicolette_scholtens@hotmail.com. Mocht je vragen hebben dan horen we deze graag.

Waar en wanneer?
Gezondheidscentrum ‘t Zand
Woensdagavond 27 september
20.00 uur – 22 uur, inloop 19.45 uur
Kosten 22,50 euro
Groepsgrootte 10 – 16 vrouwen

Achtergrondinfo, waarom doen we dit?
Seks, seksualiteit en intimiteit horen vanzelfsprekend te zijn. En spontaan! Denken we, vinden we en horen we. Dat blijkt in de praktijk nog niet zo gemakkelijk. We hebben het vaak niet geleerd van onze ouders. En hoe maak je iets bespreekbaar wat zo dichtbij, persoonlijk en kwetsbaar is. Er is schaamte, gedoe en taboe. Nicolette en Fleur maken er graag ruimte voor, zodat de lading eraf kan en we het bespreekbaar kunnen maken. En we steeds vrijer en blijer kunnen zijn met onze eigen seksualiteit, iets wat ons allemaal bezighoudt!