Apotheek de Vogelvlinder

Het is even stil geweest met nieuws over de apotheek, hoog tijd voor een update! Er zijn namelijk veel ontwikkelingen geweest waar we u graag over willen vertellen.

Rapportcijfer
Allereerst zijn we heel erg blij dat steeds meer mensen onze apotheek hebben gevonden. Er hebben zich inmiddels ca. 2500 klanten bij ons ingeschreven waar wij erg dankbaar voor zijn! En de mensen zijn gelukkig ook erg blij met ons, we horen dagelijks dat mensen het zo fijn vinden dat ze bij ons nauwelijks hoeven te wachten en dat wij gewoon de hele dag open zijn. Ook onze persoonlijke aanpak en betrokkenheid wordt erg gewaardeerd. Dit kwam ook terug in ons klantentevredenheidsonderzoek die wij aan het begin van het jaar hebben uitgevoerd; gemiddeld gaven de klanten ons een 9,3. Een cijfer waar wij ontzettend trots op zijn!

Certificaat
Halverwege dit jaar heeft de apotheek een HKZ-certificaat gekregen. Als je een apotheek nieuw opent ben je niet automatisch gecertificeerd. Hoewel je al wel aan allerlei kwaliteitseisen voldoet moet je dit eerst aan een externe partij kunnen aantonen. In mei is een externe auditor op bezoek geweest en zij heeft vastgesteld dat wij aan alle eisen voldoen! Vooral onze farmaceutisch consulent, Simone, heeft een grote rol gehad om alle documenten hiervoor op orde te maken. Hier zijn we haar heel erg dankbaar voor!

Nieuwe eigenaar
Als u weleens bij ons in de apotheek bent geweest kent u mij misschien wel. Mijn naam is Iris Zuydgeest en ik ben sinds juni 2022 de apotheker in Apotheek de Vogelvlinder. Het is mijn missie om de zorg in deze apotheek op een andere manier in te richten dan je van andere apotheken gewend bent. In mijn ogen is de apotheek een plek waar je niet alleen maar je medicijnen afgeleverd krijgt maar met name een plek waar je zorg geleverd krijgt. Deze aanpak heeft effect; onze klanten weten ons hiervoor te vinden en door een efficiëntere aanpak van de logistiek hebben we hier ook meer tijd voor. Ik heb mij hier het afgelopen jaar met heel veel passie voor ingezet en zal dit ook zeker blijven doen. Een aantal weken geleden heb ik namelijk de kans gekregen om (mede)eigenaar van de apotheek te worden, een stap waar ik ontzettend blij mee ben! Bent u nieuwsgierig naar mijn verhaal? Kom dan eens langs in de apotheek, ik vertel u er graag meer over!