Team fysiotherapie is uitgebreid met nieuwe collega’s:

Jelle stelt zich voor:
Hallo mijn naam is Jelle Schakel. Ik ben als fysiotherapeut afgestudeerd in 2014 en heb de master Manueel therapie in 2021 afgerond.
Ik heb ervaring met onder andere sport gerelateerde klachten, neurologische problemen, hoofdpijn en duizeligheid, nekklachten, rugklachten en orthopedische klachten.
Als manueeltherapeut ben ik uw aanspreekpunt voor klachten aan alle bewegende delen van uw lichaam, bijvoorbeeld uw knie, nek of rug. Samen werken we aan alle dingen die uw klachten beïnvloeden.

Fenne stelt zich voor:
Ik ben Fenne Folkersma, al 5 jaar werkzaam als Oefentherapeut Cesar en sinds kort ook bij Gezondheidscentrum Lunetten. Als oefentherapeut help ik je met houding- en bewegingsklachten, terugkerende of chronische klachten en help ik je om pijnklachten niet alleen te verminderen, maar ook in de toekomst te voorkomen. Als Slaapoefentherapeut kan ik daarnaast helpen bij inslaap- of doorslaapproblemen.

Sinds september 2022 ben ik ook in opleiding tot Psychosomatisch Oefentherapeut. Dit betekent dat ik je ook (nu al) kan behandelen wanneer stress, burn-out, trauma, verlies, mentale problemen, of andere levensgebeurtenissen leiden tot lichamelijke (pijn)klachten. Dit doe ik door middel van ontspanning, bewustwording, actieve oefeningen, wandelingen en gespreksvoering. Dit kan ook ingezet worden als je al onder behandeling bent bij bijvoorbeeld POH of psycholoog, vaak vult de Psychosomatische Oefentherapie de behandelingen dan juist mooi aan met lichaamswerk.

Tijdens de behandelingen werken we altijd samen om de klacht/hulpvraag op te lossen, zodat je ook in de toekomst grip hebt op jezelf.