Samenwerking fysiotherapeuten en FitLunetten

Ons fitnesscentrum FitLunetten (gevestigd in de Musketon) en de afdeling fysiotherapie van het gezondheidscentrum zijn een traject gestart ter bevordering van de samenwerking. De vernieuwde samenwerking heeft als doel een breder publiek aan te spreken, zowel binnen als buiten de gezondheidscentra.

Op de lange termijn is het doel om een multidisciplinair gezondheidscentrum te realiseren met huisartsenzorg, fysiotherapeutische zorg én sporten op maat. Momenteel is de eerste stap gezet om dit doel te bereiken. Er is gestart met enkele medische fitness groepen om passende zorg en sportmogelijkheden te bieden voor zowel cliënten met als zonder medische klachten.

Heeft u vragen? Stel ze gerust aan de fysiotherapeut of aan de trainer van FitLunetten.

De afdeling Fysiotherapie uitgebreid met collega Henk van de Scheur. Henk heeft ruim 2 jaar met veel plezier als fysiotherapeut gewerkt in Zwitserland. Nu was het echter tijd om naar huis te gaan en heeft Henk ons gezondheidscentrum gevonden om zijn carrière voort te zetten. Henk is algemeen fysiotherapeut en met name thuis in revalidatie, orthopedische klachten en kaakproblematiek. Vanaf heden is hij zowel in het gezondheidscentrum werkzaam als in het fitnesscentrum van FitLunetten.