Nieuwe collega’s

Erica, POH-S/ouderen
Mijn naam is Erica Lotgering. Sinds de zomer ben ik van Den Haag verhuisd naar Zeist en per september werk ik als praktijkverpleegkundige in Gezondheidscentrum Lunetten. Hiervoor heb ik in de thuiszorg en in het ziekenhuis gewerkt op de afdeling interne geneeskunde en ouderengeneeskunde. Werken in een huisartsenpraktijk lijkt me fijn omdat ik u als patiënt goed kan leren kennen. Ik doe visites aan huis bij ouderen en zie patiënten in de praktijk voor bijvoorbeeld ondersteuning bij diabetes en hart- en vaatziekten. Ik maak graag kennis met u!

Loraine, AIOS
Per september is huisarts in opleiding Loraine Vugs gestart. Zij is aanwezig op maandag, donderdag en vrijdag.
Floor Tielbeke, onze huidige huisarts in opleiding gaat in oktober met zwangerschapsverlof en zal in maart weer terugkeren naar Lunetten.

Bodil, Fysiotherapeut
Per september is Bodil van Beerschoten ons team van fysiotherapeuten komen versterken. Zij is in juli afgestudeerd als fysiotherapeut. Iedere maandag, dinsdag en vrijdag zal zij werkzaam zijn op locatie Lunetten. Haar interesse gaat voornamelijk uit naar sport-gerelateerde klachten en gewrichtsklachten.

Christel, POH-GGZ
Mijn naam is Christel ten Berge, sinds 18 september ben ik werkzaam in wijkgezondheidscentrum Lunetten. Ik vervang Julia Machielsen die per 1 oktober met pensioen gaat.

Ik ben sociaal psychiatrisch verpleegkundige. Ik ben opgegroeid in Twente en ben naar Utrecht gekomen voor mijn studie. Ik heb een brede werkervaring zowel in het onderwijs, welzijn als in de gezondheidszorg. Het lijkt me heel fijn om in een wijkgezondheidscentrum te werken, laagdrempelig en vaak ook preventief. Ik vind het belangrijk om goed te kijken wat iemand nodig heeft en wat mogelijk is.