Vanuit het team huisartsen

Voorstel Caspar van der Rijst:
Met veel plezier kan ik jullie mededelen dat ik vanaf februari 2024 als vaste huisarts in Het Zand ga werken. Sommigen kennen mij al omdat ik de afgelopen 2 jaar als waarnemer bij Het Zand heb gewerkt. Ik zal me nog even voorstellen.
In 2020 ben ik van Amsterdam naar Utrecht, Vleuterweide verhuisd samen met mijn vrouw en dochter. Inmiddels heb ik 2 dochters en ik voel me hier helemaal thuis.
De basisopleiding geneeskunde heb ik aan het VUMC in Amsterdam gedaan, daarna ben ik bij de cardiologie en neurologie werkzaam geweest in het ziekenhuis om ervaring op te doen. Ook heb ik nog als arbo-arts gewerkt. Van 2016 tot 2019 heb de huisartsenopleiding ook aan het VUMC gevolgd. Daarna heb ik in verschillende huisartsenpraktijken in Amsterdam en Utrecht als waarnemer gewerkt. De band die je als huisarts met de mensen op kan bouwen vind ik erg waardevol om mensen goed te kunnen helpen. Ik zal op maandag, dinsdag woensdag en vrijdag werkzaam zijn op de praktijk.
Tot in de spreekkamer! Ik zal de vaste huisarts worden van de patiënten die voorheen bij dr. Goutbeek waren en een aantal nieuwe patiënten.

Caspar van der Rijst