Met een stralende en gezonde huid de winter door!

Met de winter voor de deur is het belangrijk om extra aandacht te besteden aan onze huidverzorging. De koude temperaturen en droge lucht kunnen hun tol eisen, waardoor onze huid extra gevoelig wordt. Maar geen zorgen! Bij Cosmetique Totale hebben we de perfecte oplossingen om jouw huid te beschermen en te verbeteren.
Ontdek onze speciale winterbehandelingen die zijn ontworpen om de hydratatie van jouw huid te bevorderen en die gezonde gloed te behouden, zelfs tijdens de koudste maanden. Onze deskundige huidtherapeuten staan voor je klaar om jou te adviseren over de meest geschikte behandelingen voor jouw huid. En wist je al dat acnebehandelingen, laser ontharen in het gelaat en camouflagetherapie bij Cosmetique Totale vergoed worden door zorgverzekeraars? Ook hier vertellen we je graag meer over.
Plan snel jouw gratis en vrijblijvend consult op onze locatie Mediderm/Cosmetique Totale in gezondheidscentrum ’t Zand op de begane grond of eventueel op een andere locatie bij jou in de buurt. Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak ga naar www.cosmetique-totale.com.