Kinderfysiotherapie ’t Zand

Heeft uw kind problemen of pijnklachten in het dagelijkse leven met bewegen, sporten of tijdens de gym- of zwemles? Of heeft u een vraag over de motorische ontwikkeling of looppatroon van uw kind? Dan kijken wij graag een keer mee! Als kinderfysiotherapeut zijn wij namelijk gespecialiseerd in het onderzoeken en behandelen van kinderen van 0 tot 18 jaar oud.  

Om uw kind zo goed mogelijk te kunnen helpen zal een intake en onderzoek plaatsvinden waarna zo nodig een passend behandelplan wordt opgesteld die is gericht op de hulpvraag vanuit ouders en kind. Kinderfysiotherapie bestaat voornamelijk uit oefentherapie die spelenderwijs zal worden aangeboden die past bij de leeftijd van het kind. Daarnaast speelt advisering en uitleg een grote rol binnen de kinderfysiotherapie om het kind in het dagelijks leven zo goed mogelijk te kunnen helpen. De duur en invulling van de behandeling zal afhankelijk zijn van de aard van de klacht. Kinderfysiotherapie wordt altijd een aantal keer vergoed vanuit de basisverzekering.

U kunt een afspraak maken voor uw kind door te bellen naar 030-2808010 of online een afspraak maken via onze website www.fysiotherapiehetzand.nl. Ook kunt u mailen voor een afspraak naar fysiotherapie@gezondsgu.nl.